Café De Lijst - Agenda

Down with the King Fest
Apr26

Down with the King Fest

Overruled is een in Nederlandse speed/thrash metalband die een hoog octaangehalte levert op de zintuigen.
De maoten van Skroetbalg bezingt in eigen taol de dingen die het leven de möjte weerd maokt: bier, auto's, stompen, oen moe en hun provincie zölf. The Servants, een Nirvana Tribute band, vertrekken waar Kurt, Krist, Dave en Pat stopten, met oprechte liefde en gevoel voor de muziek, live spirit en punkrock attitude.

26 april 2024 | Aanvang: 19.00 uur| Entree: Gratis
Meer...
Koningsdag
Apr27

Koningsdag

Banda di FestaBanda di Festa is de nieuwe partyband sensatie met muzikanten uit de regio Drenthe die jullie vast wel kennen van de bekende bands uit het circuit waar zij deel van uitmaakten. Het einde van een aantal van deze bands was voor deze muzikanten een reden om de koppen bij elkaar te steken en een fantastische band op te richten.
4Motion4Motion bestaat uit Kelly Hofsteede, Sander Hoorn,Remco Tanger en Tim Wolting.

27 april 2024 | Aanvang: 16.00 uur| Entree: Gratis
Meer...
Dirty Dog
Jul13

Dirty Dog

Dirty Dog speelt stevige tot minder stevige rockcovers van de jaren ´70 tot nu. Van Foo Fighters tot Led Zeppelin en bekende klassiekers van onder andere Ram Jam, Aerosmith en Pearl Jam.

Door een strakke ritmesectie, piekfijn gitaarspel en geweldige stem kan Dirty Dog worden gezien als een geoliede rockmachine die met elk nummer het publiek weet op te zwepen.

13 juli 2024 | Aanvang: 16.00 uur| Entree: Gratis
Meer...
By Accident
Jul27

By Accident

Wij zijn By Accident! De naam zegt al genoeg, want wij zijn per ongeluk bij elkaar gekomen. We zijn een akoestisch trio dat van romantische ballads naar rock kan gaan en van popmuziek naar country en dit allemaal met 1 gitaar.

Met deze mix van verschillende genres en stijlen is er voor ieder wat wils! We zijn geschikt voor huis- en tuinfeesten, maar ook op terrassen bij restaurants. Ook zijn we in te huren voor bruiloften.

27 juli 2024 | Aanvang: 16.00 uur| Entree: Gratis
Meer...