Dranken

Dranken

Bieren/Wijen/Whiskys
Glazen bier
Wisselende speciaal bieren!

Naast Grolsch als hoofd pilsner heeft café De Lijst 7 speciaalbier kranen. Guinness is al sinds jaar en dag een bier wat standaard te verkrijgen is van de tap. Van Chouffe (Moortgat) zit de La Chouffe er standaard op en wisseld de andere kraan bieren af van t'IJ , Duvel , Chouffe of Vedett. Er is ook een kraan waar alleen bieren doorstromen van de Texel brouwerij, deze wisselen constant door. Verder is Grolsch Weizen vrijwel het gehele jaar verkrijgbaar. Dan zijn er nog 2 taps over die continue doorwisselen met verschillende bieren van verschillende brouwerijen zoals onder andere Jopen en Fourchette.
Op fles hebben we er dan nog 10 soorten die vrijwel allemaal vast in het assortiment zitten, denk daarbij aan Duvel (ook de 666) , Grimbergen , Westmalle , Brewdog en ook Grolsch uiteraard. Daarnaast hebben we nog 2 soorten pils op fles, de Urquell en Hertog Jan.

Glazen whisky
50 Soorten Whiskeys

Mocht u geen bierliefhebber zijn kunt u altijd een lekkere whisky proberen uit onze kast met ongeveer 50 soorten, denk hierbij aan merken als Lagavulin, Oban, Caol Ila en The Wild Geese.

Dit is natuurlijk maar een hele kleine greep uit de 50 verschillende soorten die wij u kunnen schenken. Wij nodigen u dan ook uit om eens langs te komen om enkele van onze whiskys te proeven.

Whisky proeven kan ook tijdens de jaarlijkse Highmore Whisky Walk waaraan wij deelnemen.

Glazen wijn
Gespecialiseerd in wijnen

Uitbater Henry Stoefzand heeft zich de afgelopen jaren via wijncursussen en proeverijen bekwaamd in het herkennen van goede wijnen. Deze kennis gebruikt hij nu om zijn klanten een ruime keuze uit goede wijnen voor te zetten.

Wij schenken onder andere wijnen van de wijnhuizen Domaine La Colombette en Hiedler