Down With The King Fest

Facing the Madness

Facing The Madness werd in 2009 opgericht door ex-leden van Chaos Rising, The 8th Sin en Drownfall. De groep nam de tijd om te werken aan een set en tegen het einde van 2010 kropen de bandleden uit hun oefenbunker om de podia te bestormen. In relatief korte tijd deelde de band het podium met onder andere Chiraw, Crimson Falls, Elise, Jurasssic Park, Houwitzer, Massive Assault, Never Void en Undawn.

Blast Off

A Double bass, Standup drums, a Gretsch guitar and 3 voices come together in a raw and dirty Stray Cats Tribute show.

Stray Cats tribute by Hot Rod Riot Stray Cats, is de band die Rockabilly terug bracht op de hitlijsten in de vroege tachtiger jaren. Ze scoorden verschillende grote hits aan beide kanten van de Atlantische oceaan met fifty looks met een rebels punkrandje in combinatie met hun originele stevige rock n roll sound. Een mix van strakke beats, rauwe rock ‘n roll en jazzy sausje. Elegant maar hard, strak maar lekker losjes, vertrouwd en herkenbaar en tegelijk ontzettend vernieuwend!

Hot Rod Riot brengt een ode aan hun helden; Brian Setzer, Lee Rocker en Slim Jim Phantom. Inderdaad… de 3 enthousiaste muzikanten van dit Rockabilly trio zijn geen lookalikes maar… hun vertolking van de bekende Stray Cats hits zoals Sexy and 17, Stray Cat strut, Runaway boys en Rumble in Brighton raakt je gegarandeerd! Op het podium ontstaat een live feest dat het publiek niet zomaar zal vergeten. Stil blijven staan is onmogelijk, dat is zeker! There’s gonna be a rumble so… pile your hair up high and rock this town!

For Evigt

In 2011 werd de band onder de naam ‘Volbeat Tribute’ in Waalwijk opgericht. Vijf muzikale vrienden wilden hun grote passie voor Volbeat aan het publiek laten horen. De bandleden zijn al heel lang fan van Volbeat en volgen de band op de voet.

Na een aantal succesvolle jaren met optredens door heel Nederland raakte de band in een stroomversnelling. Naast Nederland, speelde de band in België en Duitsland. Zowel de Nederlandse als Duitse Volbeat fanclub volgen de band inmiddels op de voet.

In 2015 speelde Volbeat Tribute onder andere in de Biebob in Vosselaar, de plek waar hun grote voorbeeld ook al eens op de planken stond. In 2016 tourde de band met de ‘Keep on Rockin in a Free World Shows’ en speelden zij onder andere in Dynamo Eindhoven, Gebouw-T Bergen op Zoom en Bibelot Dordrecht.

In 2017 werd de bandnaam veranderd in “For Evigt Volbeat Tribute” want als het aan deze mannen ligt wordt de muziek van hun helden met trots en passie, ‘voor altijd’ door hen gespeeld.