Down With The King Fest

Overruled

Overruled is een in Nederlandse speed/thrash metalband die een hoog octaangehalte levert op de zintuigen. Hun muziek wordt gekenmerkt door agressieve riffs, krachtig drumwerk, en intense zang. Met hun debuutalbum “Hybris”, uitgebracht in 2018, heeft Overruled zich dan ook gevestigd als een sterke kracht in de metalscene. Overruled's energieke optredens hebben hen een reputatie opgeleverd voor het leveren van enkele van de meest dynamische en felle shows in de scene. Als je een fan bent van stevige, snelle metal, dan is Overruled een band die je niet kunt veroorloven om te missen.

Skroetbalg

De maoten van Skroetbalg bezingt in eigen taol de dingen die het leven de möjte weerd maokt: bier, auto's, stompen, oen moe en hun provincie zölf. Hun giet-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naor olde en neijere rockhelden en is niks te bange ömme de geluudsbarriére (en -normen) te deurbreken.

Nao een vliegende start in het tweede coronajaor, met een haandvol shows op o.a. Sjock Fest, een demo release, cd release en een fikse lading airplay, is Skroetbalg hongerig en dörstig naor meer! Nederland, België en De Pruus wordt in 2022 angedaon en d'r koomt nóg releases an. Wees klaor veur Skroetbalg!

The Servants

The Servants, een Nirvana Tribute band, vertrekken waar Kurt, Krist, Dave en Pat stopten, met oprechte liefde en gevoel voor de muziek, live spirit en punkrock attitude. The Servants zijn een unieke en ongeëvenaarde Nirvana-ervaring, een echt eerbetoon, waarbij minutieus dezelfde uitrusting, kleding, rekwisieten en energie worden gebruikt die tot in de kleinste details zijn gereproduceerd. Laten we u meenemen naar 1994 alsof die fatale dag in april nooit heeft plaatsgevonden.