For Evigt & Heftig

For Evigt

Met snoeiharde riffs, swingende beats en herkenbare meezingers neemt de band het publiek mee in een authentieke Volbeat-beleving.

In 2011 werd de band onder de naam ‘Volbeat Tribute’ in Waalwijk opgericht. Vijf muzikale vrienden wilden hun grote passie voor Volbeat aan het publiek laten horen. De bandleden zijn al heel lang fan van Volbeat en volgen de band op de voet.

Na een aantal succesvolle jaren met optredens door heel Nederland raakte de band in een stroomversnelling. Naast Nederland, speelde de band in België en Duitsland. Zowel de Nederlandse als Duitse Volbeat fanclub volgen de band inmiddels op de voet.

In 2015 speelde Volbeat Tribute onder andere in de Biebob in Vosselaar, de plek waar hun grote voorbeeld ook al eens op de planken stond. In 2016 tourde de band met de ‘Keep on Rockin in a Free World Shows’ en speelden zij onder andere in Dynamo Eindhoven, Gebouw-T Bergen op Zoom en Bibelot Dordrecht.

In 2017 werd de bandnaam veranderd in “For Evigt Volbeat Tribute” want als het aan deze mannen ligt wordt de muziek van hun helden met trots en passie, ‘voor altijd’ door hen gespeeld.

Heftig

Heftig is een stevige Punkband uit de regio Drenthe. Ze coveren nummers van o.a. Blink182/Greenday/Motörhead/ACDC etc.etc. Ook is de band druk bezig met eigen werk op geheel eigen stijl.

De band speelt vooral met veel humor en lol op het podium!