5 Mei Live

My Generation

My Generation word gevorm door drie getalenteerde muziekanten uit Meppel die voornamelijk muziek uit de jaren ´50 en ´60 spelen. De band is bij velen wel bekend als Shadows Project waarbij ze eigenlijk alleen instrumentale nummers (The Shadows) speelden.

De band speelt tegenwoordig ook nummers van Buddy Holly, Chuck Berry, The Beatles, Rolling Stones, The Kinks, Cliff Richard, The Who etc. Muziek die aan de basis stond van de huidige populaire muziek.

Een optreden van My Generation is dan ook vaak een feest der herkenning en roept bij veel mensen emoties op. Niet alleen bij de oudere maar ook bij de jongere generatie, iedereen heeft wel een herinnering bij één van de nummers die my Generation te gehore brengt. Kortom! De band is met deze muziek opgegroeid, ze vinden het leuk om te spelen en doen zo andere mensen een plezier!

Different Faces

De coverband ¨Different Faces¨. 4 verschillende gezichten en verschillende levenstijlen bij elkaar gebracht door de passie van muziek maken. Ze spelen voornamelijk jaren 80 covers. Van rockballads tot Nederpop. Muziek van o.a Van Morrison, Bruce Springsteen, U2 , Box Tops en The Eagles en Bellamy Brothers. Maar ook de bekende Nederpop song´s van o.a. De Dijk, The Scene, Peter Koelewijn en Boudewijn de Groot. Kortom voor elk publiek wel iets herkenbaars!

Bandleden:
Richard Nijstad - Zang/gitaar
Jan de Vrieze - Solo/lead gitaar/Backing vocals
Dirk Hendriks - Basgitaar/Backing vocal
Geert Borchers - Drums/Backing vocal