Beau Veldkamp & The Kid

Beau Veldkamp, Thomas van den Berg (Kid Harpin) en Paul van den Berg (The SugaDaddy)

Dit gelegenheidstrio bestaat uit zangeres Beau Veldkamp, gitarist Thomas van den Berg en contrabasist Paul van den Berg.

Thomas van de Berg is beter bekend als Kid Harpin en maakt o.a. deel uit van het duo The Guitar Guy and Kid Harpin´ en The Tru Tones, in deze samenstelling speelt hij geen mondharmonica maar begeleidt hij Beau op gitaar. Paul van den Berg wordt in de muziekwereld The Sugadaddy genoemd. Paul speelt in meerdere bezettingen waaronder o.a. The Tru Tones en Sugadaddy & The Honeydrippers. Beau Veldkamp is geen onbekend in de muziekwereld, ze zingt in de band Funky Blues Soul Riot waarmee ze altijd op de TT-nachten speelt. Haar stem doet soms denken aan die van Berth Heart en soms aan die van Amy Whinehouse.

Timo de Jong

Timo de Jong is een gedreven Nederlandse muzikant die tijdloze liedjes maakt door country, folk en popmuziek te mixen. Nummers die zijn eigen verhaal vertellen, maar die voor iedereen te beluisteren zijn.

In 2016 bracht Timo 2 goed ontvangen albums uit en voerde meer dan 120 optredens op verschillende podia door heel Nederland op, waarbij hij het podium deelde met verschillende nationale en internationale acts.