Tumblin Gogo´s + Baby Face Nelson

The Tumblin Gogo´s

The Tumblin 'Go Go's komen uit het uiterste noorden van Nederland. Ze begonnen in november 2003 en na een periode van veel optredens, namen ze begin 2005 hun debuutalbum Wild Drivin 'Baby op.

Ze zijn een basic rockabilly trio met gitaar, bas en drums, en ze spelen vettig, up-tempo nee -nonsense powerbilly!

Pale Cat Colton - drum/zang
Johnny G-strings - gitaar
Woody - double bass

Baby Face Nelson

Een geluid als een aanstormende stoomtrein vol woest-drinkende countryrockers. Een galopperend paard met een vloekende bankrover in het zadel. Een vierkoppig monster dat zijn recht doet gelden. Wat is toch dat geluid?

Het is Baby Face Nelson, een band uit Utrecht en omstreken die je nacht overhoop gaat halen. Wees voorbereid op een avond vol wilde country, honky-tonk en punkrock waar je oren van gaan wapperen en je lever van gaat klapperen. De liefde voor Johnny Cash, Waylon Jennings en Hank Williams (I en III) worden door een gezamenlijk rock'n'roll-verleden vertaald in een razende live-act waarbij het bier rijkelijk vloeit en de tent op zijn kop gaat.

In januari 2016 wordt hun eerste full length CD getiteld ‘Steam Driven Heartache’ uitgebracht, opgenomen door goede vrind Eric Haamers van Batmobile. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen. Vanaf de eerste show in begin 2012 zijn meer dan 150 kroegen, zaaltjes en festivals omver gespeeld en voor Baby Face Nelson blijft de koets doorrollen.

Het resultaat van een avond Baby Face Nelson? Een schorre stem, spierpijn en een gigantische kater!