Sick Pistons & Rumbones

Sick Pistons
15Dec

Sick Pistons

Stel je een koude decembernacht in 2013 in Nederland voor...!!...Stel je een Rock ’n Roll Kerstfeest voor…zonder Rock ’n Roll……breng 4 rockers samen met 1 doel……om de jaren ’70 Punk Rock Legendes tot leven te wekken, de Sex Pistols…. en dat slechts voor 1 nacht.

Een stervensdrukke gekke kerstclubavond in Nederland, een wild publiek, punkrock uit de jaren 70 tot leven gebracht met veel plezier, allure, een luid meezingend publiek en gesloten deuren om de gewone burgers buiten te houden maar vooral….. de Sex Pistols memorabele recht in je gezicht Rock ’n Roll-anthems.

De menigte wilde meer..!! MAcRoTTEN een stem uit de straten van Glasgow in samenwerking met vrienden PaLl PiStoNS Drums, SiCK SiD Bass en SteVe SnOt Gitaar, allemaal afkomstig uit de Nederlandse rockscene, en zo werden de Pistons geboren. In 2014 en 2015 kwamen er meer optredens en stonden ze op menig festival om overal lovende recensies te ontvangen. De Sick Pistons leveren een uniek eerbetoon aan de Sex Pistols, de rauwe energie uit de jaren ’70 met een knallend rock geluid die trouw blijft aan de tijdsgeest en de Pistols.

Ze vormden de Fab Four, trouw aan de Pistols, maar ze wilden het geluid en hun attitude een stap hoger brengen, een vollediger, meer ballistisch programma, het Pistols-geluid van Brixton London 5’s uitverkochte nachten in 2007 was waar ze naar toe wilden. Dus de Fab Four werd de Fab Four plus 1, naar verluidt, de lang verloren broer van Malcolm McLaren (de Pistons legendarische 5e lid & manager) kwam hun op het podium vergezellen en bleef. MaTt McLArEN werd vanaf oktober 2015 de extra gitarist. Wat volgde?...De studio....om wat geluiden op te nemen….Dan 2016…Sick Pistons volle kracht Punk Rock ’N Roll recht in je gezicht. Fab Four plus 1, maak je borst maar nat.

The Rumbones

Een Ramones tribute band uit Nederland.

Hugo Koch (lead vocals)
Niels Withaar (bass)
Richard Veen (guitar)
Erik Kluin (drums)