Massive Assault, Dead Loyalty & Cryptic Brood

Massive Assault

Dieseltruck scheurende gitaargeluiden, beukende drums, supercharged basgitaar en agressieve zang zijn samengevoegd in de band Massive Assault. Hun muziek is een perfecte mix van "begin jaren negentig" Death Metal & D-beat / Crust met Hardcore Punk energie. Hun nieuwste release, 'Mortar', toont de band in ultieme vorm.

Deze Nederlandse band bestaat al sinds 2003 en staat bekend om hun indrukwekkende gitaargeluid, energieke live-uitvoeringen en muzikale en componerende vaardigheden. Massive Assaults muzikale stijl zal degenen die van Entombed's 'Left Hand Path', Dismember's 'Like an Ever Flowing Stream', Obituary's Slowly we Rot and Bolt Thrower's 'War Master', houden bekoren maar ook diegene die van crustpunk, thrash en hardcore houden zullen Massive Assualt waarderen.

Verhoog het volume maximaal wanneer u naar Massive Assault luistert!

Dead Loyalty

Neem botte trauma, marteling en nihilisme met een kink naar totale vernietiging. Meng het met Entrapment, Black Rodeo en Bloodbastard, en je zult eindigen met het gewelddadige recept van Dead Loyalty.

Afkomstig uit de sloppenwijken van Klazienaveen, is dit vers opgestane kwartet meer dan klaar om alles te vernietigen.

Cryptic Brood

Vanwege hun lust naar ranzige en verrotte death metal, begonnen drie maniakken uit Wolfsburg / Duitsland aan het begin van het jaar 2013 de band CRYPTIC BROOD.

De Demo-cassette 'Morbid Rite' was het eerste fysieke teken van leven en werd in oktober van dat jaar in eigen beheer uitgebracht. In de maanden daarna werd de demo verschillende keren opnieuw uitgebracht door verschillende labels.

Met deze extractie van verdoemde death metal, hun ziekelijke live-rituelen en een paar split-releases verspreidde CRYPTIC BROOD hun pest in het smerige rijk van de death metal underground en sloeg de handen ineen met Xtreem Music. Gesteund door dit Spaanse cult-label kroop de "Wormhead" -EP uit hun tombe.

Na terugkomst van hun eerste Europese tournee in november 2015, bracht het gebroed het langverwachte eerste album 'Brain Eater' uit dat in 2017 op CD, vinyl en antieke tape verscheen. Met dit album als bagage is het gebroed begonnen aan hun "Sleazy Filth" Euro-tour om hersenen te mangel met lobotomiser death metal en rottend slijm.