Hot Rod Riot & Batenburg Hellbillie

MHot Rod Riot
18Okt

Hot Rod Riot

Drie gedreven muzikanten die al in vele vormen, bezetting en in allerlei speelstijlen het podium hebben gedeeld… vonden het tijd om nu eens echt wat leuks te gaan doen. Hot Rod Riot it is en het plezier dat deze mannen hier in hebben spettert gewoon van het podium af! Geïnspireerd door de Stray Cats maar met een geheel eigen twist bouwen ze een Rockabilly en Rock ‘n Roll feest waar het enthousiasme vanaf spat. Denk daarbij aan Stray Cat songs zoals Runaway boys, Stray Cats Strut, Rumble in Brighton, Fishnet Stockings, Sexy and seventeen en Rock this town maar ook aan Rock ‘n Roll klassiekers als Blue suede shoes, great balls of fire en Johnny B Good.

Een avondje of een vette festival set (als Stray Cats tributeband) met Hot Rot Riot is een feest van herkenning, plezier en komt met de garantie dat je niet stil kunt blijven staan.

Batenburg Hellbillie

De muziek van Batenburg Hellbillie laat zich het best omschrijven als een mix van Traditionele Country, Bluegrass en Outlaw-Country met een vleugje Koeiepunk. Geïnspireerd door muzikanten als Johnny Cash, Hank Williams en Hank3 werden er eigen nummers geschreven. Duistere maar ook diepzinnige teksten zagen het levenslicht. De nummers gaan vooral over dood & verderf, liefde, bier en bloed en zombies heel vaak over zombies. En allemaal zonder al te veel gedoe; gewoon in de moerstaal!