Hot Rod Riot & For Evigt

Hot Rod Riot
17Okt

Hot Rod Riot

Hot Rod Riot brengt Rockabilly en Rock ‘n Roll met een hoog Stray Cats gehalte. De missie is van deze enthousiaste mannen is helder: ‘samen met het publiek steeds weer een memorabel Rockabilly feest bouwen!’ Dat dit trio daar zelf heel veel plezier aan beleeft, dat spettert dan ook steevast van het podium af.

Geïnspireerd door de Stray Cats maar met een geheel eigen twist bouwen ze een Rockabilly en rock 'n roll feest waar het enthousiasme vanaf spat. Denk daarbij aan bekende Stray Cat songs zoals Runaway boys, Stray Cats Strut, Rumble in Brighton, Fishnet Stockings, Sexy and seventeen, 18 Miles to Mephis, Blast off, Gene and Eddy en Rock this town maar ook aan Rockabilly klassiekers als Stood up, Please don't leave me, My one desire, Come on everybody en Summertime blues. Dat aangevuld met all time Rock 'n Roll hits als Blue suede shoes, Hound dog, Oh boy, Peggy Sue, Great balls of fire en Johnny B Good maakt een optreden van Hot Rod Riot verrassend veelzijdig, boeiend en gevarieerd voor jong en oud!

For Evigt

Met snoeiharde riffs, swingende beats en herkenbare meezingers neemt de band het publiek mee in een authentieke Volbeat-beleving.

In 2011 werd de band onder de naam "Volbeat Tribute" in Waalwijk opgericht. Vijf muzikale vrienden wilden hun grote passie voor Volbeat aan het publiek laten horen. De bandleden zijn al heel lang fan van Volbeat en volgen de band op de voet.

Na een aantal succesvolle jaren met optredens door heel Nederland raakte de band in een stroomversnelling. Naast Nederland, speelde de band in België en Duitsland. Zowel de Nederlandse als Duitse Volbeat fanclub volgen de band inmiddels op de voet.

In 2015 speelde Volbeat Tribute onder andere in de Biebob in Vosselaar, de plek waar hun grote voorbeeld ook al eens op de planken stond. In 2016 tourde de band met de 'Keep on Rockin in a Free World Shows' en speelden zij onder andere in Dynamo Eindhoven, Gebouw-T Bergen op Zoom en Bibelot Dordrecht.

In 2017 werd de bandnaam veranderd in "For Evigt Volbeat Tribute" want als het aan deze mannen ligt wordt de muziek van hun helden met trots en passie, 'voor altijd' door hen gespeeld.