Dranken

Dranken

Bieren/Wijen/Whiskys
Glazen bier
Wisselende speciaal bieren!

Met Grolsch als pils is café de Lijst al onderscheidend in Hoogeveen. En met 3 wisseltaps en Guinness en Pilsner Urquell vast op tap maakt het nog completer.
De 3 wisseltaps worden zo speciaal mogelijk bezet gehouden. Zo heeft de Brutus van Maximus er al uit mogen stromen en de N´√≠ce Chouffe stroomt er in de winter lekker door! De Schelde brouwerij mag ook zeker in dit rijtje niet vergeten worden. Ook voor de speciale seizoens biertjes kunt u bij café de Lijst terecht.

Op fles bieden wij u ook nog 20 soorten, van de welbekende Grimbergen en Duvel naar London Porter en Donder & Bliksem van de Molen is er voor elke smaak iets te vinden.

Glazen whisky
50 Soorten Whiskeys

Mocht u geen bierliefhebber zijn kunt u altijd een lekkere whisky proberen uit onze kast met ongeveer 50 soorten, denk hierbij aan merken als Lagavulin, Oban, Caol Ila en The Wild Geese.

Dit is natuurlijk maar een hele kleine greep uit de 50 verschillende soorten die wij u kunnen schenken. Wij nodigen u dan ook uit om eens langs te komen om enkele van onze whiskys te proeven.

Whisky proeven kan ook tijdens de jaarlijkse Highmore Whisky Walk waaraan wij deelnemen.

Glazen wijn
Gespecialiseerd in wijnen

Uitbater Henry Stoefzand heeft zich de afgelopen jaren via wijncursussen en proeverijen bekwaamd in het herkennen van goede wijnen. Deze kennis gebruikt hij nu om zijn klanten een ruime keuze uit goede wijnen voor te zetten.

Wij schenken onder andere wijnen van de wijnhuizen Domaine La Colombette en Hiedler